Logo

Selskaber

Hold din fest i smukke omgivelser

IMG_0732

Vi beder Dem venligst betragte forslagene som vejledende, og vi glæder os til, ved et personligt møde, at fremvise vore lokaler og mulighederne i disse, samt i fællesskab med Dem planlægge de endelige detaljer omkring Deres festarrangement hos os.

På forhånd kan vi love Dem, at Dragør Strandhotel ’s køkken og personale vil gøre alt for, at Deres fest bliver så vellykket som muligt.

Skulle De have yderligere spørgsmål til os, er De naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.
hotel_fra_vandMed venlig hilsen
Susanne og Philip Helgstrand


Selskabs menu

Helaftensarrangement

Velkomst drink

Skærsommernats drøm, Kirr Royal eller Cava

Menu

3 Retters menu som sammesættes efter forslag fra selskabs menuen

VinIMG_1131

Husets hvidvin & rødvin ad libitum
samt dessertvin eller portvin

Kaffe

Kaffe med Cognac, likør og baylies

Natmad

Natmad efter ønske

***
Pris pr. Couvert kr.: 739.-

Menu tilbuddene er vejledende

har de andre ønsker opfylder vi selvfølgelig det. Hel aftens arrangementet indeholder fuld opdækning, lys, servietter og blomster efter deres farvevalg.

Forretter

1. Muslingesuppe serveres med hvidfisk og svamperavioli
2. Stegte kammuslinger, serveres med flødekogte jordskokker og æble i calvados, hertil lakse rogn samt fennikel salat + kr.: 10,-
3. Yellow tun tataki serveres med wasabi guacamole på hjertesalat med syltet ingefær
4. Røget laksetatar serveres med sprød salat vendt i grøn pesto og lakserogn
5.Skin stegt Torsk på græskar pure , marineret rosenkål og rødbeder crudite
6. Bagt Hvidfisk serveres med svampe, jordskokker og fennikel crudite og mousseline sauce
7. Stegte scampi i black bean sauce, kammuslinger serveres med flødekogte jordskokker og æble i calvados, hvidløgsstegte jomfruhummere + kr. 20.-
8. Carpaccio af med trøffelolie og semidried tomater samt råmarineret blomkål og parmesanost

Til alle forretter bliver der serveret hjemmebagt brød og smør

Hovedretter Fiskeretter

1. Ovnbagt rødtungefilet med citrussmør på grønne asparges hertil mousseline sauce

Hovedretter Kødretter

1. Timian farseret oksemørbrad, serveres med braiseret svinekæber, sæsonens grønt samt portvin sauce +kr. 35,-
2. Kalvefilet med calvados flamberede æbler og Parma skinke, sæsonens grønt samt dagens sauce
3. Pesto stegt kalveculotte med sæsonens svampe samt portvin sauce
4. Ovnbagt unghanebryst med foie gras og persille sky
5. Farseret krondyrfilet, serveres med årstidens grøntsager og portvin sauce + kr. 35,-
6. Spinat farseret kalve mørbrad serveret med løg pure, kartofler fondant og portvin sauce med røget spæk +kr.35,-

Til alle hovedretter serveres årstidens grønt og dagens kartoffel

Ost

1. Udvalg af husets oste, serveres med oliven ( når osten serveres som ret nr.: 4. ) +kr. 58,-

Dessert

1. Kokosfragilité, serveres med hindbær sorbet og syltede ananas
2. Chokoladekage á la Susanne, serveres med mango sorbet samt mango purékage01
3. Pære á la Helena serveres med hvidchokoladecreme,    chokolade sauce samt vaniljeis
4. Citrontærte serveret med  sorbet og chokolade granach
5. Nøddekurv med vanille is og hindbær sorbet
6. Marinerede bær, serveres med vanille is +dagspris
7. Dessert tallerken med kage, is og frugt +kr. 20,-

Natmad

1. Ungarsk gullasch
2. Asparges suppe, fløde legeret
3. Buffet med pølser, leverpostej og surt
4. Frikadeller med kartoffelsalat
5. Chili con carne
6. Labescous med purløg og hjemmebagt rugbrød


Carvery-arrangement

Minimum 20 couverter

Forret

Valg fri forret fra selskabsmenuen.

Buffet

Helstegt oksefilet, lammekølle med hvidløg, farseret unghanebrydst,
fetasalat, advokado salat med rødløg, tomat salat med mozzaralla og grønpesto,
fløde bagte kartofler og stegte kartofler.
samt svampesauce.

Oste bord med diverse danske og udenlandske oste serveres med druer

Dessert

Dessertkage med creme fraiche

***
Pris pr. Couvert Kr. 318,00


Frokost buffet

  • Karry sild, stegte sild, krydret sild
  • Æg & rejer
  • Karry hønse salat med bacon
  • Dampet laks med spinat creme
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citronIMG_0030
  • Helstegt svinemørbra med bløde løg og svampe
  • Lun leverpostej med bacon & champignoner
  • Oksefilet med flødekartofler
  • Udvalg af husets oste
  • Dessert tærte med creme fraiche

Pris pr. couvert kr.: 248,-


Betaling med kreditkort

Selskaber kan betales med Dankort, kontant eller bankoverførsel
Vi tager forbehold for ændringer, prisstigninger samt trykfejl
Alle priser er inkl. moms og betjening

Hent selskabsmateriale